O nas

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju energetsko varčne in ekološke gradnje. S kvalitetnim delom smo postali pooblaščen izvajalec za vgradnjo CELULOZNE TOPLOTNE IZOLACIJE kakor tudi vgradnjo in montažo suhomontažnih sistemov za Slovenijo!

Za sabo imamo več kot desetletje dolge izkušnje na področju suhomontažne gradnje pridobljene v Sloveniji, Avstriji in na Hrvaškem. S profesionalnim pristopom in visokim standardom opravljenih del poskrbimo, da so objekti visoko izolativni ter ustrezajo najstrožjim energetskim zahtevam v EU.

Kakovost našega dela in skrb za podrobnosti, prispevajo k večji kakovosti in udobju vašega življenja, zato s posebno pozornostjo prisluhnemo željam in potrebam stranke, vse od povpraševanje pa do konca del. V vseh teh letih smo pridobili zveste in zadovoljne stranke ter poslovne partnerje, ki nas na podlagi kvalitetno opravljenih del priporočajo naprej.

Podjetje EKO IZOLACIJE je specializirano za izvedbo energetsko varčnih mansard s katerimi povečamo izolativnost celotnega objekta. Ker se zavedamo, da je bivanje povezano z stroški, lahko s takšno “EKO MANSARDO” veliko prihranite!

TRENDISOL